Met de tram vanaf Rotterdam CS

Voor het centraal station neem je tramlijn 23 in de richting van Beverwaard. Op de halte Dwarsdijk stap je uit. Vanaf de halte loop je rechtsaf de Dwarsdijk uit (ca. 250 meter) waarna de weg naar links gaat. Dit is de Sportlaan waar ons bedrijf gelijk aan de linkerkant op nr. 4 gevestigd is.

Met de auto

Wij zijn gevestigd in een woonwijk aan de rand van de stad met vrij parkeren voor de deur.

Vanuit Rotterdam Centrum

Ga via de Coolsingel rechtdoor, langs de Leuvehaven, over de Erasmusbrug. Ga over de brug meteen links en rij vervolgens de Laan op Zuid helemaal uit tot je Stadion Feijenoord passeert en ga dan bij de rotonde rechtdoor (de heuvel af) en onderaan weer links de Sportsingel op. Hier neem je de tweede afslag rechts over het water. Meteen weer rechts en je rijdt de Sportlaan op. Meteen links om de hoek bevindt zich ons bedrijf.

Vanaf de snelweg (A16)

Neem op de A16 de afslag Feijenoord. Volg de weg tot de kruising voor het Stadion Feijenoord en ga hier linksaf (de heuvel af langs een rode pilaar). Ga onderaan weer links de Sportsingel op. Hier neem je de tweede afslag rechts over het water. Meteen weer rechts en je rijdt de Sportlaan op. Meteen links om de hoek bevindt zich ons bedrijf.

GPS : N 51º53`36.2″ E 4º32`15.4″